Coronavirus | Dubbel Duurzaam
Slide background

Coronavirus

Het coronavirus raakt ons allemaal. Uiteraard hebben we bij Dubbel Duurzaam ook maatregelen getroffen en volgen wij de richtlijnen van het RIVM en hanteren aanvullende maatregelen om onze klanten én medewerkers zoveel mogelijk te beschermen.

De energie- en zorgscan
U kunt zich aanmelden voor een nieuwe energie- of zorgscan. In overleg met de coach wordt het huisbezoek ingepland en worden de richtlijnen voor het huisbezoek met u besproken. Een aantal vragen worden al telefonisch met u doorgenomen, om het huisbezoek kort en bondig te houden.

Op de dag dat het huisbezoek wordt uitgevoerd, wordt u gebeld om na te gaan of u, uw huisgenoten géén ziekteverschijnselen hebben. Indien positief, wordt er een nieuw moment met u ingepland.

Tijdens het huisbezoek (en uiteraard ook daarbuiten) houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en de hygiëneregels om besmetting te voorkomen. Wij komen alleen en proberen zo min mogelijk aan te raken. Wij vragen u medewerking om voldoende afstand te houden (minimaal 1,5 meter).

Wenst u nu liever geen huisbezoek? Geen probleem! Dan wordt het huisbezoek later gepland.

Andere werkzaamheden
Verder organiseren wij momenteel geen gezamenlijke bijeenkomsten en werken wij zoveel mogelijk thuis en vergaderen we telefonisch of via beeldbellen.

Onze klantenservice blijft gewoon bereikbaar. Heeft u vragen over de huidige dienstverlening, het verduurzamen van uw woning of wilt u meer weten over financieringsmogelijkheden en subsidies? Wij staan u graag te woord!

Bedankt voor uw begrip. Wij wensen u veel gezondheid toe!

Het team van Dubbel Duurzaam.

De gemeenten die meewerken aan Dubbel Duurzaam.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
 
Meer weten over Dubbel Duurzaam?
Neem contact met ons op!

Stichting Dubbel Duurzaam
Adres: Poststraat 8 - 10, 6135 KR Sittard
E-mail: info@dubbel-duurzaam.nl
Telefoon: 04 12 66 78 23
RSIN nummer: 857131278
BTW nummer: 857131278.B01
© Copyright 2020 Dubbel Duurzaam - All rights reserved.
© Copyright 2020 Dubbel Duurzaam - All rights reserved.